14 toukokuun, 2018

TyKy / TyHy

TFW Hurrikaani

Hurrikaani on harjoitteena lyhyt ja voimakas kuten hurrikaani myrsky ja se onkin TFW-metodin ylpeys. Tunneilla tehdään monipuolisesti toiminnallisia harjoitteita, joiden vaikutuksista sekä syke että upea fiilis antavat nostetta päivääsi. Hurrikaani kehitettiin aluksi kamppailu-urheilijoiden tarpeisiin, mutta pian huomattiin, että harjoitus soveltuu kaikille, jotka haluavat polttaa rasvaa, kasvattaa suorituskykyä ja henkistä voimaa. Tunnilla käytetään kehonpainoharjoitteiden lisäksi erilaisia salin välineitä. Harjoitus kehittää voimaa ja kestävyyttä sekä kasvattaa henkistä kanttiasi.

TFW Voima

Voimaharjoittelu on TFW-metodin kulmakivi. Voimaominaisuuksien oikeaoppinen kehittäminen luo perustan kaikelle harjoitukselle, mutta on myös jokapäiväisen jaksamisen perusta. Tunneilla käytetään monipuolisesti salin kaikkia välineitä: kahvakuulia, levytankoja ja vapaita painoja. Voimaominaisuuksien kehittämiseksi voimatunneilla harjoitellaan perusliikkeitä kuten maastavetoa ja erilaisia kyykkyharjoitteita. Myös eri punnerrukset ja leuanvedot tulevat tutuiksi.
Voimaharjoittelutunnit sopivat kaikille lähtötasosta riippumatta.

Liikkuvuus ja kehonhallinta

Kuvaus tulossa pian.

Taitoc-taitoharjoitus

Taitoc-konsepti tarjoaa kattavat työkalut niin aikuisten, lasten ja nuorten sekä huipulle tähtäävien urheilijoiden taitovalmennuksen toteuttamiseen ja ohjaa optimaaliseen taitoharjoitteluun myös oman lajin sisällä. Konseptin päätavoite on tukea lasten ja nuorten kehitystä monipuolisiksi liikkujiksi ja urheilijoiksi sekä antaa valmiudet lajitaitojen kehittämiseen. Taitoc-konsepti rakentuu kolmesta harjoituskokonaisuudesta, jotka etenevät progressiivisesti kohti uusia taidollisia haasteita.

Niska- ja hartiaseudun vahvistus

Kuvaus tulossa pian.

Kesto
60min

Hinta / 60min
150€ / 6hlö, +10€ lisähenkilöt
(+alv. 10%)

100€ / h kun väh. 4 kerran paketti
(+alv. 10%)

Ota rohkeasti yhteyttä!
info@tfwoulu.fi
044 238 7137
fiFinnish
en_USEnglish fiFinnish