elokuu 19, 2016

JÄSENYYS & ROAD TO WARRIOR – PERUSKURSSI

100% TFW Oulun ROAD TO WARRIOR - peruskurssin käyneistä suosittelisi kurssia ystävälleen/ perheenjäsenelleen/ tuttavalleen! 

"Pidin treenimallista kokonaisuudessaan, monipuolisuus ja ns. tekemisen meininki viehätti ja viehättää edelleen." -Emilia

"Itselle oli suuri kynnys aloittaa treenaaminen uudestaan pitkän tauon jälkeen. Mahtava ryhmähenki, valmentajien ja kanssatreenaajien tsemppi auttoi älyttömästi ja saa palaamaan aina uudestaan! Kaikki otetaan mukaan kuntotasoon katsomatta. Valmentajat on aina asiallisia ja mukavia, eikä tarvitse pelätä naureskelua ja silmien pyörittelyä kysyttäessä yksinkertaisiakin juttuja. Joka paikassa näin ei ole, joten iso peukku TFW:lle!" -Marjut

"Voimaharjoittelun suoritustekniikat opetettiin hyvin. Ohjaajat olivat ammattitaitoisia." -Anne

"Meiningi oli huippu! Reenit oli rankkoja ja kehittäviä, mutta aina oli sairaan hauskaa ja hymyssä suin lähti kotiin." -Jonna

"Ohjaajien iloisuus, kannustaminen ja kehityksen eteenpäin vieminen yksilötasolla" -Teemu

ROAD TO WARRIOR

TFW-harjoittelu käynnistyy Road to Warrior -peruskurssilla, joka kestää 4 viikkoa. TFW Oulu järjestää kuukausittain Road to Warrior -peruskursseja, joilla opetellaan turvalliset suoritustekniikat TFW-konseptissa käytettäviin liikkeisiin. Road to Warrior -voimaharjoitukset koostuvat levytangolla, kahvakuulilla, käsipainoilla ja kehonpainolla tehtävistä harjoitteista.

Road to Warrior -voimaharjoituksia on kaksi kertaa viikossa. Viikottain osallistutaan yhteen RTW 1 ja yhteen RTW 2 -harjoitukseen.
Tuntivaihtoehdot:
RTW 1: Ma klo 19:00 tai Ke klo 18:00
RTW2: To klo 19:00 tai La klo 12:00

Näiden lisäksi on mahdollista/ tulisi osallistua TFW Hurrikaani harjoituksiin 1-2 kertaa viikossa. Hurrikaani koostuu lyhyistä kovan intensiteetin juoksu- ja ketteryysharjoitteista, jotka yhdistetään suhteellista voimaa kehittäviin lihaskuntoharjoitteisiin. Hurrikaani on erittäin tehokas sykkeen nostaja, joka haastaa koko kehoa, mieltä ja koordinaatiota sekä kasvattaa lihasvoimaa, parantaa kestävyyttä ja polttaa rasvaa.

TFW Road to Warrior -peruskurssi on paljon muutakin kuin vain treeniohjelma.  Tule oppimaan voimaharjoittelun oikeat suoritustekniikat sekä ottamaan haltuun terveellinen ruokavalio ja tärkeä lepo. Löydä sisäinen taistelijasi ja saavuta tavoitteesi ilmoittautumalla mukaan huikealle matkalle!

TFW Road to Warrior -peruskurssin hinta on 89€ (OKKL Sporttipassilla 75€) + kertaluontoinen avausmaksu 20€ sis. Klubikortin (kulunvalvonta). Jäsenyytesi jatkuu kurssin jälkeen automaattisesti toistaiseksi voimassaolevana. Kurssin aikana kokeiltuasi harjoittelua kanssamme, voit valita itsellesi jäsenyyden hinnaston mukaan harjoittelun jatkamiseksi. Kaikki jäsenyys asiat hoidat kätevästi KlubiStoressa!

TFW Oulun jäsenyyteen sisältyy:

  • Kaikki ohjatut TFW-harjoitukset veloituksetta.
  • Käyttöoikeus sähköiseen Warrior Tracker™ -harjoituspäiväkirjaan (lisätietoa täältä).
  • Omalla kulkukortilla TFW Oulun sali vapaassa käytössä vuoden jokaisena päivänä 05-23 välisenä aikana (Ohjattujen TFW harjoitusten ulkopuolella).
  • Kamppailuklubin tilat veloituksetta käytössä ohjattujen harjoitusten ulkopuolella.
  • Inbody-kehonkoostumusmittaukset jäsenhinnoin 10€ (norm. 20€).
  • Jäsenedut yhteistyökumppaneilta.
  • KlubiStoren M-nutrition-lisäravinteet ja Foodin-superfoodit etuhinnoin


2019 TFW Road To Warrior - peruskurssit
alkavat Road to Warrior -peruskurssimme:

7.1.2019
4.2.2019
4.3.2019 

TFW Road To Warrior -peruskursseille rajoitettu määrä paikkoja. Mukaan mahtuu 20 nopeinta / kurssi. Ilmoittaudu kurssille nettisivujen kautta www.tfwoulu.fi --> Ilmoittaudu jäseneksi

TFW Oulu hinnasto

*RTW Road To Warrior - peruskurssi - 89€ (kesto 1kk)

Oulun korkeakoululiikunnan Sporttipassilla alennus -14 €/kk

- Jäsenyyttä perustaessa asiakkaalta veloitetaan kertaluontoinen jäsenyyden avausmaksu (20€)
- Jäsenyys ei sisällä Oulun Kamppailuklubin jäsenyyttä (Halutessasi Kamppailuklubin jäsenyys +10€/kk)

TFW Road to Warrior -peruskursseille on aluksi rajoitettu määrä paikkoja. Ilmoittautuminen TFW Road to Warrior -peruskurssille tapahtuu TFW Oulun nettisivujen kautta.

Kuukausimaksu voidaan maksaa myös esim. Smartum-liikuntaseteleillä, Smartum-saldolla, Tyky-seteleillä ja Ticket Virikesetelillä. Jos sinulla on käytössä joku muu esim. työnantajan myöntämä liikuntaetu, varmista sen toimivuus Kamppailuklubin myymälästä Klubistoresta.

Jäsenedut

Kiinnostaako yhteistyö? Ota yhteyttä info@tfwoulu.fi

M-Nutrition / Supermass / Natural

m-nutrition

M-Nutrition / Supermass / Natural -tuotteet vähintään -15 % normaalihinnasta Klubistoresta.

Gigantti Megastore Oulu

Jäsenkortilla alennusta Trainer4You-koulutuksista.

AmMattihieroja Lantto

Jäsenkortilla huoltava hieronta 20€ (norm. 30€).
Jäsenkortilla neljännellä hierontakerralla valitsemastasi hieronnasta -20€ (Tarjous voimassa Syyskuun loppuun)

Ravintola Robson's

robsons-oulu

Jäsenkortilla buffetlounas -10 % ja salaattiannokset 8,90 € (norm. 11,90 €).

Oulun Suutarinliike

oulun_suutarinliike

Jäsenkortilla -15 % suutarintöistä ja pätsien kiinnilaitto 5 € kpl (jos yhteensä yli 5 kpl niin 4 €/kpl).

Tullin Baari

Logo_Tullinbaari

Jäsenkortilla kahvilatuotteet -30 % ja autonpesut -25 % (koskee normaalihintaisia tuotteita).

Oulun Korkeakoululiikunta

okkl_logo
OKKL:n Sporttipassilla 1.11.2016 alkaen:
12 kk jäsenyys 55 €/kk
6 kk jäsenyys 65 €/kk
1 kk jäsenyys 75 €/kk

Hammaslääkärikeskus Furka

Jäsenkortilla -10 % Hammaslääkäri Janne Säkkisen vastaanotolla Oulun keskustan Hammaslääkärikeskus Furkan tiloissa (koskee perushammashuoltoa, kuten hammastarkastusta, hampaan paikkausta tai hammaskiven poistoa).

FitnessFirst

fitnessfirst
www.fitnessfirst.fi-verkkokaupan tuotteista -10 %. Koodi: Kamppailuklubi

O-Dent Hammaslaboratorio

www.orelldent.fi
Yksilölliset hammassuojat, jotka suojaavat purukalustoa ja pään aluetta iskun kohdistuessa. Klubikortilla 72€ (ovh. 100€)

Tohtorille.fi

Varaa aika hammaslääkärille helposti. Mukana lähes kaikki Oulun yksityishammaslääkärit. Hammaslääkäreiden vapaat ajat ja arviot samassa palvelussa.

Autofix1Jäsenkortilla -10% kaikista normaalihintaisista töistä. Vakuutusyhtiöiden kolari/vauriokorjauksen teettäneille 150€ fixauslahjakortti kaupanpäälle.

Gigantti Megastore Oulu

Oulun Kamppailuklubin sekä TFW Oulun jäsenille klubikortilla -20% Gigantti Megastore Oulun Wearables & harjoittelu -tuotteista! Tarjous voimassa 1.-22.11. ajan.

Napteekki

napteekki_logo

Jäsenkortilla -10 % palveluista.

Intersport Oulu Joutsensilta

intersport_joutsensilta

Jäsenkortilla -20 % jalkineista ja -25% tekstiileistä Joutsensillan Intersportista (koskee normaalihintaisia tuotteita, alennusta ei voi liittää muihin tarjouksiin).

Fonenom

Kampanjakoodilla 15% alennuksen Forenomin aparthotelleista, kun varaus tehdään Forenomin verkkokaupasta. Koodi: KAMPPAILU

New Hairstore

Jäsenkortilla vuosikortti 199€ (ovh. 299€). (Vuosikortilla max 25 kertaa parturipalvelu 12kk aikana.)